Tweesprong

€ 0,00 € 0,00
Geen
Levertijd:
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Levering altijd met gratis certificaat (indien van toepassing)
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding

Details

Tweesprong

Een kettingtweesprong bestaat standaard uit een topschalm, twee verbindingsschalmen, ketting en een haak aan beide uiteinden. Eventueel zijn er twee inkorthaken toe te voegen om de tweesprong in te korten. De tweesprong is op twee manieren te gebruiken. De eerste optie is een hijspositie waarbij de tweesprong gestrekt is. De tweede optie is de tweesprong om een product heen te slaan (ook wel gestropt gebruik genoemd). Voor meer informatie kun je naar de tabel kijken die te vinden is bij de afbeeldingen galerij, hierin staan met illustraties verschillende situaties omschreven. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. 

Kettingwerk van Hijshelden

Hijshelden is een specialist in kettingwerk. Het grade 100 kettingwerk van Hijshelden is te leveren in verschillende varianten, zoals een voorloper, een tweesprong of een viersprong. Daarnaast kun je met onze handige configurator het kettingwerk zelf samenstellen denkend aan draagkracht, kettinglengte, eventuele inkorthaken en klephaken of veiligheidshaken. Hijshelden levert altijd kwalitatief hoogwaardig kettingwerk van het merk Yoke. Je krijgt van ons altijd een EKH-certificaat bij je bestelde kettingwerk.

Beproeven van kettingwerk

Kettingwerk moet periodiek, afhankelijk van de intensiteit en ruwheid van het gebruik, bij de keuring tevens worden beproefd. Om een veilig gebruik te waarborgen is de termijn voor de visuele inspectie gesteld op eenmaal per jaar en een beproeving van kettingwerk gesteld op minimaal één keer per vier jaar. Bij deze beproeving dient het kettingwerk ook altijd eerst visueel te zijn onderzocht. 

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer 2932TS
Levertijd Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Norm NEN-EN 818-1 t/m 7
Materiaal Grade 100
Certificaat Inclusief gratis EKH-Certificaat

Downloads