Betalen

Heb jij een rekening lopen bij een Nederlandse bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan is iDeal de perfecte oplossing voor het betalen van online bestellingen.

Met iDeal betaal je gemakkelijk en snel online met je eigen bank. Selecteer je bank en gebruik bijvoorbeeld een randomreader om jouw unieke code te generen waarmee je snel en gemakkelijk betaalt. De betaling wordt direct door ons systeem geregistreerd. Heb je de bestelling voor 12:00 geplaatst op een werkdag dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden.

Heb jij een Paypal account? Dan kun je bij HijsHelden hier gemakkelijk mee betalen. Paypal is gelinkt aan jouw creditcard gegevens en maakt het mogelijk met een korte inlogsessie om je betaling aan ons over te maken.

Het is ook mogelijk om bij HijsHelden met je Mastercard of Visa creditcard te betalen. Je betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling van de betaling. Mogelijk vraagt je creditcardorganisatie je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Vooral populair bij onze Belgische zuiderburen, Bancontact is ook een betaalmethode waarmee je bij HijsHelden kunt betalen.

Je hebt het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontant / Mister Cash kaart nodig. Deze geef je in. Hierna kun je internetbankieren via je eigen bank (zorg dat je je inloggegevens bij de hand hebt). Hier controleer en bevestig je de betaling. Na bevestiging wordt de betaling meteen afgeschreven. Deze manier van betalen is snel, makkelijk én veilig.

Een unieke mogelijkheid bij HijsHelden is om je betaling achteraf te doen. Zo hoef je niet op zoek naar de juiste persoon binnen het bedrijf om betalingen direct over te maken. Riverty werkt heel simpel, bij de check-out kies je als betaalmethode voor Riverty. Je hoeft hier vooraf geen account voor aan te maken. Nadat je bestelling is bezorgd, kun je op je gemak alles bekijken, proberen en ervaren. Je ontvangt per e-mail een betaaloverzicht van Riverty.

Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Heb je voor die tijd iets retour gezonden, laat het Riverty dan even weten.

SEPA Bank Transfer is ook wel bekend als een overboeking of bankoverschrijving Bank Transfer is een vertrouwde betaalmethode, met deze betaalmethode is het mogelijk om zowel nationaal als internationaal online te betalen. Met SEPA Bank Transfer is het mogelijk om veilig, eenvoudig en zonder lange overboekingsperiode in heel Europa geld kan worden overgeboekt tussen euro-rekeningen. Na dat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je een e-mail met daarin alle relevante gegevens, waaronder het IBAN bankrekeningnummer waarnaar het geld dient te worden overgemaakt.

Die zijn er niet! HijsHelden heeft bij geen enkel van onze betaalmethodes eventuele extra bestelkosten. Hierdoor is elke betaalmethode compleet gratis!

Nog vragen of gewoon zin om te bellen?

Via onderstaand nummer en e-mailadres kun je onze klantenservice bereiken. Je kunt natuurlijk ook onze chat openen.

 

+31 (0)412 - 782 555 [email protected]