Klephaak

€ 20,51 € 16,95
Levertijd:
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Levering altijd met gratis certificaat (indien van toepassing)
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding

Details

Specificaties

Voor ketting (mm) WLL (kg) Eigen gewicht (kg)
Ø6 1.400 0,30
Ø8 2.500 0,60
Ø10 4.000 1,20
Ø13 6.700 2,30
Ø16 10.000 3,80

 

Klephaak

De Grade 100 klephaak met gaffel is gemaakt van gelegeerd staal en voldoet aan de NEN-EN 818-2. Door de robuuste klephaak kan de last eenvoudig worden aangepikt. Schuif de klep simpelweg over de last, die je wil aanpikken, en de klep zal naar binnen worden geduwd. Wanneer de last er goed in is gehaakt, zal de klep terugschieten naar zijn oorspronkelijke positie. Doordat de klep tegen het staal geklemd zit kan deze niet naar buiten schieten. De klephaken zijn ontworpen met een veiligheidsfactor van vier, ga echter nooit over de voorgeschreven maximum WLL heen. Voor meer informatie kun je de tabel met illustraties van verschillende situaties, in de afbeelding galerij, raadplegen. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Kettingwerk van HijsHelden

HijsHelden is gespecialiseerd op het gebied van kettingwerk. Het kettingwerk (Grade 100) van HijsHelden is leverbaar in de varianten voorloper, tweesprong of viersprong. Door onze handige configurator kun je zelf je kettingwerk samenstellen op basis van draagkracht, kettinglengte en eventuele inkort-, klep- of veiligheidshaken. HijsHelden levert kwalitatief hoogwaardig kettingwerk van het merk Yoke. Bij ieder bestelde kettingwerk, met uitzondering van een hijshaak met een kettingdikte van 6 mm, ontvang je van ons ook altijd een EKH-certificaat.

Beproeven van kettingwerk

Kettingwerk moet, afhankelijk van de intensiteit en ruwheid van het gebruik, periodiek bij keuring worden beproefd. Om veilig gebruik te kunnen waarborgen, is de termijn voor de visuele inspectie gesteld op eenmaal per jaar. Een beproeving van kettingwerk is echter gesteld op minimaal één keer per vier jaar. Bij deze beproeving dient het kettingwerk ook altijd eerst visueel te zijn onderzocht.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer 2902X043S
Levertijd Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Norm NEN-EN 818-2
Materiaal Grade 100
Verpakking Stuks
Certificaat Inclusief gratis EKH-certificaat (m.u.v. Ø6 mm)