PRO-Lift Handkettingtakel

€ 0,00 € 0,00
Levertijd:
1-2 werkdagen
  • Levering altijd met gratis certificaat (indien van toepassing)
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding

Details

PRO-Lift handkettingtakel

De PRO-Lift handkettingtakel is verkrijgbaar van 500 kg tot 5.000 kg. Deze PRO-Lift handkettingtakel is voorzien van een lage trekkracht. De lastketting is gemaakt uit gelegeerd staal en is van een zeer hoge kwaliteit. De speciale hitteprocedures geven een grote weerstand tegen het breken en uitrekken van de lastketting. Tevens heeft deze handkettingtakel een vrijloop systeem, hierdoor kan de lastketting snel op de gewenste lengte worden gebracht. De rem van deze handkettingtakel treedt onmiddelijk in werking wanneer de lading/situatie dat vereist. Het remsysteem werkt automatisch, zelfs indien de takel in vrijloop plotseling belast zou worden. Deze handkettingtakel heeft een laag eigen gewicht, hierdoor is de handkettingtakel eenvoudig te transporteren. Met een compacte bouw en korte bouwhoogte is het gemakkelijk om in kleine ruimtes te werken.

Handkettingtakels van HijsHelden

Deze handkettingtakels hebben 1.500 keer een test met een last van 110% doorstaan, eveneens hebben de handkettingtakels een test met een last van 100% moeten doorstaan. Deze PRO-Lift handkettingtakels kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -20 tot 50 graden celsius en zijn eveneens onder water te gebruiken. De handkettingtakels worden geleverd inclusief een EKH-certificaat en in de kleur oranje.

 

Andere draaglasten en hijshoogtes zijn eveneens verkrijgbaar, neem hiervoor contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden. 

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer 2905HKT
Levertijd 1-2 werkdagen
Norm NEN-EN 12100-1/2
Certificaat Inclusief gratis productcertificaat