PRO-Lift Rateltakel

€ 0,00 € 0,00
Levertijd:
1-2 werkdagen
  • Levering altijd met gratis certificaat (indien van toepassing)
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding

Details

Rateltakel

De PRO-Lift rateltakel is verkrijgbaar van 250 kg tot 3.000 kg. Deze PRO-Lift rateltakel is voorzien van een lage trekkracht. De handgreep van de ratel is voorzien van een rubberen beschermhoes. Tevens heeft deze rateltakel een vrijloop systeem, hierdoor kan de lastketting snel op de gewenste lengte worden gebracht. De rem van deze rateltakel treedt onmiddelijk in werking wanneer de lading/situatie dat vereist. Het remsysteem werkt automatisch, zelfs indien de takel in vrijloop plotseling belast zou worden. Deze rateltakel heeft een laag eigen gewicht, hierdoor is de rateltakel eenvoudig te transporteren. Met een compacte bouw en korte bouwhoogte is het gemakkelijk om in kleine ruimtes te werken.

Rateltakels van HijsHelden

Deze rateltakels hebben 1.500 keer een test met een last van 110% doorstaan, eveneens hebben de rateltakels een test met een last van 100% moeten doorstaan. Deze PRO-Lift rateltakels kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -20 tot 50 graden celsius en zijn eveneens onder water te gebruiken. De rateltakels worden geleverd inclusief een EKH-certificaat en in de kleur: oranje. 

 

Andere draaglasten en hijshoogtes zijn eveneens verkrijgbaar, neem hiervoor contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer 2905RT
Levertijd 1-2 werkdagen
Norm NEN-EN 12100-1/2
Certificaat Inclusief gratis EKH-Certificaat