Autotransport spanband

€ 24,14 € 19,95
Levertijd:
1 week
  • Levering altijd met gratis certificaat (indien van toepassing)
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Professioneel advies
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding

Gegevens

Specificaties

Type Breedte Sjorcapaciteit (LC) Breeksterkte (MBL)
AUTO/A 50 mm 800 / 1.600 daN 1.600 kg

 

Autotransport spanband

Deze spanband is speciaal vervaardigd voor het transport van auto’s. Dit type spanband is voor het zekeren van auto’s op auto-ambulances of trailers en wordt standaard in een blauwe kleur geleverd de kleur blauw. Het ratel-gedeelte/bandlengte is 0,70 meter en voorzien van ratel en spitshaken. Het span-gedeelte met dubbel gestikte lussen aan het ratel-deel is 1,60 meter en is middels een gesp verstelbaar. Deze spanband past op banden tot en met 22 inch en is geschikt voor elke band- en velgenmaat.

Spanbanden van HijsHelden

HijsHelden beschikt over zeer specialistische kennis op het gebied van verschillende spanbanden. Eén van de meest gebruikte zekerheidssystemen in de autotransport is het spannen met een autotransport spanband. De spanbanden van HijsHelden staan garant voor uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden deze spanbanden vervaardigd van 100% polyester en met aandacht voor veiligheid geproduceerd volgens EN 12195-2 norm.

Gebruik van spanbanden

Polyester spanbanden worden gebruikt om een lading te zekeren aan een laadvloer. Voordat een spanband kan worden gebruikt moet er eerst worden nagegaan of deze doelmatig en juist gebruikt kan worden. Hierbij moet er rekening gehouden worden met de aanslagmethode, werkomstandigheden en de vorm van het te zekeren voorwerp. Inspecteer elke spanband voor én na elk gebruik op beschadigingen en vervuiling. Beschadigingen en vervuiling kunnen namelijk van invloed zijn op het veilig gebruik van spanbanden. Neem contact op met een expert en gebruik de spanband niet wanneer er getwijfeld wordt over de staat van de spanband of wanneer het label onleesbaar is.

Meer informatie

Meer informatie
Artikelnummer AUTO/A
Levertijd 1 week
Kleur Blauw
Materiaal Polyester
Certificaat Nee
Norm NEN-EN 12195-2
Breedte 50 mm
Breeksterkte (MBL) 1.600 kg
Sjorcapaciteit (LC) 800 / 1.600 daN